Energiecoach Hugo

Wie is Hugo Van Verdegem, energetische Levenscoach?

Ik ondersteun mensen die bezorgd zijn om hun gezondheid én zich ook psychisch lekker in hun vel willen voelen.

Wanneer er emotionele én lichamelijke ongemakken zijn die vermoeidheid, energietekort, stress of overemotionaliteit teweegbrengen weet Hugo Van Verdegem, via verschillende benaderingen dat je oplossingen vindt bij energieverlies of tekort aan vitaliteit en levenslust.

Bij de energiecoaching sessies met specifieke energiemetingen ontwikkeld door Hugo Van Verdegem – komt men vaak in een vernieuwende fase in het leven waardoor de klachten, problemen of levensvragen die men heeft, draaglijker worden. Soms kan je na 2 à 3 sessies weer verder.

Lange therapie van maanden hoeft niet. Wel is het zo dat je naargelang je leven vordert, bij nieuwe thema’s komt die je dan wel dient te bekijken en aan werken.  Het doet deugd als mensen die jaren geleden naar m’n praktijk kwamen – nu de laatste maanden terugkeren én me vertellen hoe ze merken dat ik fel gegroeid en gevorderd ben als energietherapeut. Als harde werker mag ik inderdaad fier zijn dat ik op verschillende niveau’s de mens kan bekijken waardoor er een optilling kan zijn bij hen die er aan toe zijn.

Jouw verlangen naar een ander nieuw leven kan hierdoor gestalte krijgen. Wanneer je  weer voldoende energiepotentieel kunt opbouwen, ga je manieren vinden om in je leven meer harmonie en evenwicht te krijgen.  Om bij dat energiepotentieel te komen en te blijven behouden is ondersteuning door een Energetische Levenscoach als Hugo Van Verdegem een verantwoorde en bewuste keuze van jezelf,  zodat je bij de zelfhelende of zelfregulerende vermogens komt die in elk mens leven.

Graag noem ik me Energetische Levenscoach omdat ik :

–      veel ervaring heb in wat mensen meemaken én ik kan goed luisteren

–      omdat ik zelf door heel wat lijden en drama’s ben gegaan én net daardoor bij een verhoogde gezondheid en levenskwaliteit ben gekomen.  Transformatie van oude (emotionele) pijn en lijden is mogelijk in deze tijd.

–      In m’n leven heb ik honderden mensen tot een vernieuwd inzicht en een groter bewustzijn mogen brengen door mijn levenservaring en de verschillende methodes die ik heb mogen ontwikkelen en toepassen.

  • wanneer je laag van energiepeil bent, kunnen elektrosmog en straling je fel parten spelen, ook daarin ben ik expert geworden op dat op te sporen.

–      De mens is een holistisch energetisch wezen. Lichaam, Ziel en Geest horen op één lijn – het denken/voelen en daadkracht dient op één lijn gebracht te worden zodat de levensenergie en levenskracht kan stromen. Daarin kan ik je bijstaan zodat de levensenergie weer kan stromen,  dat jij je kunt opladen en krachtiger in het leven staan.

Voor fysieke pijn en ziekte moet je bij een dokter zijn. 

Voor emotionele gemoedsstemmingen, het verwerken van verlieservaringen en oude (emotionele) pijn, energietekort daar ben ik als ervaren psycholoog, verlies & emotie-expert, energetische Levenscoach er voor jou !

 

Graag leer ik je over emoties, psychologie en Liefde

Gratis : Een andere kijk op emoties en verlieservaringen. Moderne psychologische inzichten gebaseerd op ware Liefde.

Geef je op om maandelijks info te ontvangen die Hugo Van Verdegem samenstelt.  Altijd weer verrassend, vernieuwend, leerzaam én deugddoend. Het Leven heeft ook voor jou nog van alles in petto!

Please wait...

Thank you for signing up!

 

 

Print Friendly, PDF & Email