Welk water past bij jou ? Hier een suggestie met de beste prijs/kwaliteit

De jongste jaren heb ik diverse specialisten ontmoet die heelveel van water afweten.

Heb daar veel uit geleerd. Vaak gaat het om dure systemen, waar mensen zeer moeilijk uit kunnen kiezen.  Vitaal water is heel belangrijk voor de gezondheid. Kraantjeswater heeft een lage vitaliteit, je mag het drinken maar om de gezondheid op te tillen is het onvoldoende. Gevitaliseerd water dient te trillen op hoge waarden dat kan ik uitmeten voor de klant. Ik kies resoluut voor de AqwaVit Vitaliser omdat die de beste prijs/kwaliteit heeft.

Bovendien is dit toestelletje makkelijk te installeren en je hoeft geen filters elk jaar te kopen. Bij verhuis is het in een wip afgesloten én weer gauw klaargemaakt voor gebruik in je nieuwe woning.

Voor de gevoelige hoogsensitieve mens is de AqwaVit erg stressverlagend dit kon ik al verschillende keren met m’n GDV-energiecamera vaststellen én ook door de andere energiemetingen die ik doe. Ook door de getuigenissen van m’n klanten. Therapeuten die het in hun praktijk plaatsen helpen zichzelf en klanten mee voorruit omdat de AqwaVit meer rust en harmonie brengt. 

Voordelen AqwaVit Water Vitaliser

De aankoopprijs van een AqwaVit is 895 euro. Dit spaar je al gauw uit want je hoeft niet meer met bakken water of plasticflessen sleuren uit de supermarkt. Doch de grootste winst wordt gemaakt door verhoging van de Vitaliteit in jouw woning die is goed voor de gezondheid, én het psychisch welzijn.

 

De AQwaVit Watervitaliser die je water energetisch maakt, die o.a. oude informatie die in kraantjeswater zit optimaal zuivert. Gezond om te drinken en zacht water voor te douchen of een bad te nemen. vraag inlichtingen bij Hugo Van Verdegem, 0474 97 62 04

De AQwaVit Watervitaliser die je water energetisch maakt, die o.a. oude informatie die in kraantjeswater zit optimaal zuivert. Gezond om te drinken en zacht water voor te douchen of een bad te nemen. vraag inlichtingen bij Hugo Van Verdegem, 0474 97 62 04

De AQwaVit WaterVitaliser bestaat uit drie onderdelen: een voeding, een stuureenheid en een inductie eenheid. Zeer eenvoudig te installeren.

Bij demonstraties ga je direct ook het verschil proeven tussen kraantjeswater voor én na de installatie met een Aqwavit Vitaliser, de vitaliteit van de woning verhoogt zienderogen wat goed is voor alles wat in het huis leeft (mensen, dieren, planten).  Bovendien maakt de AQwaVit een rustgevend energieveld van minimum 30 meter rondom je huis, dus voor mensen die chronisch ziek zijn of hooggevoelig of zeer gevoelig zijn voor elektrosmog is de AQwaVit een heel grote meerwaarde voor de gezondheid van jezelf én alle gezinsleden.

Water drinken is een must, als je dit kan met Vitaal water is dit ideaal. Dit is een energietest die ik deed met kraantjeswater en AQwaVit water drinken bij een 36 jarige overemotionele zeer gevoelige vrouw, zie eens ook de stress door 2 glazen AQwaVit water te drinken, enorm vermindert.  Teveel in het geel zitten is niet goed, hoe beter in het groen hoe minder stress er bij de persoon aanwezig is. energetische watertest ts kraantjeswater en Vitaal AQwaVit water

 

no fish yetVraag een demonstratie bij je thuis of praktijk aan Hugo Van Verdegem, +32 (0)474976204 – info@hugovanverdegem.be – 0,35 euro/per kilometer.


Meer inlichtingen? bel me of vul m’n contactpagina in met je vraag www.hugovanverdegem.be/contact

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *