Dit is nu mogelijk

Het is doordat Dr.Korotkov de diverse geneeskundige benaderingen die op aarde bestaan ( chinese, ayurvedische en westerse systeembenaderingen) in één GDV-biofotoonmethode (Electrophotonic Imaging)  kon brengen dat we :

met een GDV-afname én GDV-energie-coaching

nu snel in staat  zijn om :

  • stress te meten én te behandelen
  • energieverlies en blokkades visueel te maken én te behandelen
  • het energiepotentieel vast te stellen én te verhogen
  • verzwakte organen en lichaamssystemen weer in natuurlijke balans te brengen
  • de werkzaamheid en efficiëntie van therapie-benaderingen te meten
  • Een GDV–afname en GDV-energiemeting stelt ons in staat om op een nieuwe, zichtbare manier de mens te ondersteunen die op zoek is naar meer energie, gezondheid én geestelijk welzijn.

.  Vaak zijn subtiele factoren in het spel die maken dat we ons minder goed  in ons vel voelen. Via o.a. GDV-afname kunnen we de diepere oorzaken vinden waardoor  emotionele en lichamelijke ongemakken vlugger kunnen behandeld worden.

–  Disclaimer :  Voor alle duidelijkheid wil ik ook vermelden dat een GDV-afname geen medische diagnose stelt.  Daarvoor dien je beroep  te doen op een bevoegde arts.

–  Het GDV-toestel dat ik gebruik, behandelt ook niet maar biedt wel de mogelijkheid om te meten én visueel te tonen of een behandeling ( bijv een massage, een zuiveringskuur, een healing, bewegingstherapie of gelijk welke soort therapeutische benadering …) effect heeft of niet. Therapeuten, behandelaars, wetenschappers, uitvinders die de resultaten van hun therapeutische behandelingen of uitvindingen willen weten, kunnen beroep doen op mij via een specifiek GDV-coachingprogramma voor professionelen.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *