Vooruitstrevende Energiemetingen helpen ons

GDV-energiecoaching probeert elk jaar een spreker uit het buitenland aan te trekken. Zoals steeds kies ik voor therapeuten die pionierswerk doen op het vlak van Aura, Zielsheling  en/of  met  Energiemeting van de mens. . Dit jaar op 20 februari  komt Tamara Doloechanova naar Brugge. (nog slechts 3 plaatsen) Tamara Doloechanova

Tamara Doloechanova  is een  energetische therapeute en healer. Bodymindhealing noemt ze het. Ze is een ervaringsdeskundige en kan zeer complexe dingen eenvoudig brengen.

Ze houdt zich bezig met integratieve psychotherapie en psycho-fysieke gezondheid. Een aanrader voor elk ook voor therapeuten en eenieder die veel met gezondheid en (levens)energie/vitaliteit bezig is. We kunnen veel van haar leren.

Tamara zal je vertellen en demonstreren waarom de Russische researchers en wetenschappers ver gevorderd zijn in Energiemetingen. Ze verstaan de kunst om de Energetische mens, de holistische mens in vibraties op te vangen én dit visueel te maken waardoor je als leek bijvoorbeeld lekken in het energiesysteem van de mens kan zien, onbalans in de meridianen, de chakra’s kan aantonen enz.. Waarom emoties en oude traumatische inprentingen onze huidige levenskwaliteit kunnen verstoren, als geen ander zal Tamara getuigen en demonstreren met veel voorbeelden dat ook hier oplossingen voor zijn.  Tamara is een zeer ervaren therapeute die internationaal haar sporen heeft verdient.

In première zal voor het eerst in België de digitale polsmethode worden voorgesteld, die ik meer en meer zal gebruiken om mensen te ondersteunen.

Op zaterdagvoormiddag 23 februari gaan 7 mensen de digitale polsmethode in aanwezigheid van Tamara voor het eerst ervaren.  Deze activiteit was op één dag volboekt   maar zal zich herhalen op m’n rondreis door Vlaanderen en Nederland.  Ja kan nu reeds een afspraak maken hiervoor in m’n praktijk te Brugge of Gent.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *