therapeutische bellicon trampoline – showroom te Brugge en op aanvraag in De Pinte

Sinds jaren adviseer ik als energiecoach de therapeutische bellicon trampoline.We bewegen veel te weinig, en een therapeutische bellicon trampoline heeft zeer vele voordelen:

Trampoline springen houd je op een gezonde en vrolijke manier in beweging en het is kinderlijk eenvoudig: bouncen kan iedereen! Voor alle leeftijden, dus ook voor ouderen!

 • je moet er het huis niet voor uit (erg handig in de winter, als wat wil joggen of gewoon wandelen) – de bellicon heeft vouwpoten, je kan het overal in het huis zetten
 • 20 min 2 a 3 keer per week op de trampoline heeft heelwat gezondheidsvoordelen – in het begin bouw je zacht op  zo’n 5 à 10 min per dag én je zult je al veel fitter voelen.
  • Ook voor de sportieve mensen onder ons is de bellicon een toestel met talloze mogelijkheden.
  • Nieuw: nu sinds januari ’19 met 30 % meer springruimte door de comfort matklik op de foto hieronder en je vindt tal van informatie over Afvallen, Osteoporose, Gewrichtsaandoeningen, Cardio, Lymfestelsel, Bekkenbodem Instabliteit, Rugklachten, Allergieën, Diabetes, Immuunsysteem, Stress & Burnout, Levenslange Gezondheid. 

   Regelmatig trainen op de bellicon® mini trampoline heeft tal van positieve effecten op het hele lichaam. Bouncen op dit apparaat versterkt niet alleen effectief het cardiovasculaire systeem en alle spieren, maar activeert ook het metabolisme van elke cel. De gematigde beweging op de bellicon® bevordert ook de zelfherstellende functies van het lichaam. Dit heeft op zijn beurt weer positieve effecten op een aantal van onze beschavingsziekten.

   Mee weten? bekijk deze bellicon video 

  • De elastieken maken het verschil.

   Daar een bellicon trampoline met elastiekringen werkt, brengt dit een meerwaarde voor je gezondheid én je goed voelen bij je trainingen. Er zijn 5 soorten sterkten: zacht (tot 60 kg), medium (tot 90 kg), sterk tot (120 kg), extra sterk en ultra sterk. De meeste mensen nemen sterk of medium naargelang hun gewicht. Meer lezen over de bijzondere elastiekringen die voor de meerwaarde van je gezondheid en psychisch welzijn zorgen.

 • Getuigenissen van professionelen
 • Getuigenissen van klanten/gebruikers
 • kom deze therapeutische bellicon ervaren/uitproberen of uittesten bij mij in de bellicon showroom te Brugge of bij afspraak ook in m’n praktijk in De Pinte op bepaalde zaterdagen. Gratis energiemeting voor elk die komt. Bel of sms me: 0474976204 of mail me: info@hugovanverdegem.be 
Print Friendly, PDF & Email