Lezingen

Er zijn 2 nieuwe lezingen van GDV-energiecoaching door Hugo Van Verdegem gepland in het najaar :
* vrijdagavond  26 september 2014  te Diksmuide om 19u30
 organisatie : vzw Het Polderlicht

Thema : Wat kunnen we meer doen voor een vitale gezondheid én toename van ons psychische welzijn?”

Tijdens deze lezing verkennen we op een nieuwe manier de mogelijkheden van onze geest, ziel en lichaam, hoe we onszelf vitaler, energieker kunnen maken en ons psychisch welbevinden kunnen vergroten.

Energy of Consciouness Dr. Kortokov

In het eerste deel van de lezing, ligt de klemtoon op het scheppen van een rustveld om je intuïtieve hart te laten opengaan en je te verbinden met je Geest/Ziel zodat je rustiger wordt en je harmonischer voelt.

Na de pauze gaan we dieper en intenser werken. (via diepe veilige hartsmeditatie)

Ons lichaam is immers een wonder. Om deze tempel, waarin dagelijks en van moment tot moment miljarden functies gebeuren, in resonantie te brengen met harmonie/eenheid en gezondheid, dienen we in verhoogde trillingsfrequentie te gaan. Als je dit op dit moment niet begrijpt, is dat niet erg.

GDV Atlas bron biofield facebookHet belangrijkste is dat we ons in een bad van Levenskracht zullen mogen dompelen waardoor alle fysiologische systemen en het immuunsysteem binnen in jou, optimaler gaan samenwerken. Daarbij denken we aan het centrale zenuwstelsel, het cardiovasculaire systeem, het ademhalingsapparaat, het verteringssysteem, het urogenitaal systeem, de wervelkolom met al zijn verbindingen met het zenuwstelsel en het endocriene systeem. Meer lezen

Locatie: Zaal Horizon, M. Doolaeghestraat 13A, 8600 Diksmuide

aanvang : 19u30  bijdrage : 15 euro (1 consumptie inbegrepen)
Inschrijven : info@hetpolderlicht.eu en  0479 260 604 (na 17u)

zaterdagnamiddag 18 oktober 2014 van 14 -16u30

te Schoten, Gezondheidscentrum Gennesareth

Gastspreker Hugo Van Verdegem, Psycholoog – Energetische Levenscoach uit Brugge

 thema :Wat kunnen we meer doen voor een vitale gezondheid én toename van ons psychisch welzijn?

In deze lezing gaan we kijken wat de ingrediënten zijn voor een gezond mentaal emotioneel spiritueel en fysisch Leven? Lichaam, Ziel en Geest horen immers bij elkaar!

negatieve gedachten immuunsysteem body lichaam * Wat is de invloed van de zon en de natuur op onze gezondheid en psychisch welzijn?

* Hoe beinvloeden emoties en gevoelens onze kwaliteit van Leven?

* De invloed van de kwaliteit van gedachten?

* Welke vitamines, mineralen, voedingssupplementen zijn goed om aan te vullen omdat ons lichaam ze niet altijd spontaan maakt?

* Welke andere belastende factoren in de omgeving houden de mens ongezond. Bijvoorbeeld kunnen we iets doen om water vitaler te maken en de bevuilende electrosmog (van gsm, dect-telefoon, zendmasten, wifi,…) te neutraliseren?

* Door ons eigen trillingsgetal te verhogen, komen we o.a. bij meer geluk, liefde, bewustzijn en zelfacceptatie van onszelf.

Op de lezing zal Hugo via allerlei tools (GDV – Aura/energiecamera – kirlianfotografie van Dr. Korotkov) een digitale polsmethode (veda pulse) en andere intuitieve meetvormen tonen om inzicht te krijgen in de invloed van onze emoties, gedachten, factoren die onze gezondheid en psychisch welzijn beïnvloeden.

 Het wordt een leerzame dag zoals je het nog niet eerder hebt gezien of meegemaakt.

 Bijdrage: 15 €/persoon per lezing te storten voor 1 oktober op BE59 7795 9883 8426 met vermelding “Lezing 18 oktober” en je naam. Van zodra je storting binnen is, ben je definitief ingeschreven.

Organisatie en wegbeschrijving :  Sylvie Brown van Gezondheidscentrum Gennesareth

mail : info@gennesareth.be

 

* voorbije Lezingen : “Nieuwe methoden van Aura en Energiemetingen”
GDV (Kirlianfotografie van Dr.Korotkov) en Digitale Polsdiagnostiek  door Hugo van Verdegem, Energetische Levenscoach

Steeds meer zal de gezondheidszorg naar een energetische geneeskunde (heelkunde) evolueren. Kunnen de invloed van emoties, voedingsgewoonten, allerlei vormen van energieverlies visueel gemaakt worden ? Kunnen we het effect meten van specifieke behandelwijzen of specifieke producten die op de totale mens afgestemd zijn ?GDV staat voor Gas Discharge Visualization techniek. Ook soms Electrophotonic Analysis (EPC) genoemd. In menselijke taal zou je het de energetische vingerafdruk kunnen noemen. Het is verfijnde Kirlianfotografie waardoor je o.a. kan zien waar je energieverlies hebt ( gaten in de aura), waar er onbalansen zijn en of je chakra’s al dan niet op één lijn staan. Meer dan 50 parameters over je gezondheid en psychisch welzijn worden getoond.De jongste 2 jaar specialiseerde Hugo zich in specifieke energiemetingen. Gestimuleerd en getraind door wereldwijde schitterende researchers en therapeuten, kon hij dit jaar als eerste een digitale polsmethode naar België halen.

De digitale polsmethode geeft je info over je gezondheidspeil, stresslevel, de graad waarop je recupereert , of je al dan niet verouderd. Je krijgrt ook lijsten van fruit, groenten, kruiden, aroma's enz die goed voor je zijn om terug in balans te komen.

De digitale polsmethode geeft je info over je gezondheidspeil, stresslevel, de graad waarop je recupereert , of je al dan niet verouderd. Je krijgrt ook lijsten van fruit, groenten, kruiden, aroma’s enz die goed voor je zijn om terug in balans te komen.

Deze digitale polsmethode is gelinkt aan allerlei natuurgeneeswijzen (Fytotherapie, Aromatherapie, Dieettherapie, Reflexzonetherapie en Psychotherapie.) Daardoor wordt een beter stressmanagement en een juiste behandeling voor iedere lichaamsbouw mogelijk. Het effect van kruiden, etherische oliën, elementaire voeding en producten wordt nu ook meetbaar. Zo krijg je eindelijk een antwoord op vragen als, wat is nu goed voor mij om te eten, in te nemen of om m’n huid te verzorgen ? Bovendien zie je hoe hoog of hoe laag je holistische gezondheid is en of je aan het verouderen bent of niet. Wat je stressniveau is enz…

Op deze avond worden diverse demonstraties gegeven van deze sensitieve methoden die nu zichtbaar maken, wat we vaak niet onder woorden kunnen brengen.

Boeiend voor elke therapeut maar ook voor ieder die zijn gezondheid én psychisch welzijn wil verhogen.

Locatie: ging op diverse plaatsen door in België en Nederland.  Wil je deze lezing in je centrum of praktijk, mail me

  • effect Penta Power en AqwaVit Vitaliser op GDV energiecamera

    1 beeld van energieverlies dat geneutraliseerd werd door een penta-power pendant (individueel persoon) – AqwaVit watervitaliser stresslevel in GDVzelfde en nog krachtiger beelden krijgen we bij de aanwending van de AqwaVit- watervitalizer (het stressniveau van de gezinsleden daalt met 50 à 70 %)

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *