Tamara en Hugo getuigen van hun diepgaande aanpak

Tamara Doloechanova komt uit Rusland. Ze spreekt echter heel goed nederlands, ze heeft haarIMG_1686body mind healing Logo Tamara BodyMindhealing praktijk in Almere (Nederland).  Met Tamara werkt ik heel graag samen, ook als ik in Nederland ben.  Tamara Doloechanova , energetische therapeute en healer.

Ze is een ervaringsdeskundige en kan het eenvoudig brengen. Een aanrader voor elk ook voor therapeuten en eenieder die veel met gezondheid en (levens)energie/vitaliteit bezig is.

Tamara kan je vertellen en demonstreren waarom de Russische researchers en wetenschappers ver gevorderd zijn in Energiemetingen.

Ze verstaan de kunst om de Energetische mens, de holistische mens in vibraties op te vangen én dit visueel te maken,

waardoor je als leek bijvoorbeeld lekken in het energiesysteem van de mens kan zien, onbalans in de meridianen,

de chakra’s kan aantonen enz.. Waarom emoties en oude traumatische inprentingen onze huidige levenskwaliteit kunnen verstoren, als geen ander kan Tamara daarover getuigen het demonstreren met veel voorbeelden, de hoofd boodschap is echter dat er voor alles oplossingen zijn. Therapeuten zoals Tamara en ik hebben zoveel ervaring, dat we heel complexe energetische verstoringen aankunnen. Doe op ons beroep !
Tamara DoloechanovaIMG_1680gegevens : Tamara Doloechanova   gegevens : Hugo Van Verdegem

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *