Graag een afspraak maken? Dat kan je zo:

Wil je graag een afspraak maken bij Hugo Van Verdegem, psycholoog en energetische Levenscoach?  Doe dan dit:

  • Sms me op 0474 97 62 04 met vermelding van je naam en de vermelding graag afspraak of Energieconsult Brugge of Gent in je sms. Ik bel je dan zo vlug ik kan.
  • Ofwel vul je de contactpagina in en vraag een consult aan.  Zorg ervoor dat je jouw telefoon- of gsm-nummer, en emailadres goed vermeldt!
  • Telefonisch +32 (0)474 97 62 04  een afspraak maken kan ook.  Wanneer ik niet opneem laat dan een bericht achter op m’n voicemail. Als ik sessies doe, wens ik zo weinig mogelijk de telefoon op te nemen, want het is de tijd en de investering van de klant die prioriteit heeft bij mij.
  • andere mogelijkheden om een afspraak te bekomen: vraag een beknopte of uitgebreide energiemeting aan naargelang je specifieke vraag/klacht of probleem, lees: http://gdv-energiecoaching.be/wanneer-kan-een-beknopte-of-uitgebreide-energiemeting-nuttig-zijn/
  • Welkom! Samen vinden we oplossingen!logo nieuw hugoSamen vinden we oplossingen
Print Friendly, PDF & Email