Gezondheidsinstuif met als Themalezing ‘Wat kunnen we meer doen voor een vitale gezondheid én toename van ons psychisch welzijn?’

Deze Gezondheidsinstuif als huiskameractiviteit of als lezing in je centrum of vzw? dat kan neem contact met Hugo Van Verdegem

thema lezing:

Wat kunnen we meer doen voor een vitale gezondheid én toename van ons psychisch welzijn?

Spreker Hugo Van Verdegem, psycholoog/Levenscoach uit Brugge

Nieuw: Ieder aanwezig persoon op deze lezing krijgt een energiemeting, dan weet je meteen hoe het met je totale gezondheid is gesteld.  Bovendien krijg je talloze tips en oefeningen om je energiepeil op te trekken. Tevens mag ieder de krachtige effecten voor de gezondheid ervaren van de therapeutische bellicon trampoline .

In deze lezing gaan we kijken wat de ingrediënten zijn voor een gezond mentaal emotioneel spiritueel en fysisch Leven? Lichaam, Ziel en Geest horen immers bij elkaar!

 negatieve gedachten immuunsysteem body lichaam

* Wat is de invloed van de zon en de natuur op onze gezondheid en psychisch welzijn?

* Hoe beinvloeden emoties en gevoelens onze kwaliteit van Leven?

* De invloed van de kwaliteit van gedachten?

* Welke vitamines, mineralen, voedingssupplementen zijn goed om aan te vullen omdat ons lichaam ze niet altijd spontaan maakt?

* Welke andere belastende factoren in de omgeving houden de mens ongezond. Bijvoorbeeld kunnen we iets doen om water vitaler te maken en de bevuilende electrosmog (van gsm, dect-telefoon, zendmasten, wifi,…) te neutraliseren?

verhoog je trillingsfrequentie

* Door ons eigen trillingsgetal te verhogen, komen we o.a. bij meer geluk, liefde, bewustzijn en zelfacceptatie van onszelf.

 Op de lezing zal Hugo ’10 dingen aanbrengen die mensen te weinig doen’ om inzicht te krijgen in de invloed van onze emoties, gedachten, factoren die onze gezondheid en psychisch welzijn beïnvloeden.

Het wordt een leerzame lezing zoals je het nog niet eerder hebt gezien of meegemaakt.

Info? via info@hugovanverdegem.be of  0474976204 of stel je vraag op de contactpagina van Hugo Van Verdegem 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *