getuigenis van Christoph

Beste Hugo,

een hele tijd geleden heb ik leren kennen wat een “burn out” is, mij kon dit niet overkomen maar de realiteit heeft dit anders bewezen. Dank zij hulp en eigen wilskracht ben ik deze moeilijke periode toch te boven gekomen. Echter had ik steeds het gevoel dat er nog iets ontbrak, het geheel was niet compleet. Ik kon / mocht niet gewoon gelukkig zijn, ik leefde met de rem opgetrokken, maakte geen plannen meer en zag hoe de dagen passeerden…Ik miste het gevoel van intens geluk en liefde ondanks het feit dat ik er bergen van kreeg door de mensen dicht rondom mij. Steeds ben ik echter op zoek gegaan naar een reden en een antwoord op het waarom. Na vele omzwervingen ben ik bij jou terecht gekomen nog steeds zoekend naar HET antwoord die ergens verborgen lag. Jij hebt mij een antwoord gegeven, jij hebt mij geholpen de juiste richting te nemen…De combinatie van lichamelijke ondersteuning in de vorm van een mix van natuurlijke mineralen, vitaminen enzomeer, samen ┬ámet de geestelijke begeleiding die mij leerden om anders te denken, de dingen anders te zien en te benaderen hebben mij gebracht tot waar ik reeds zolang naar verlangde. Het gevoel van bevrijding is zalig, ik kan en mag weer gelukkig zijn, ik zie graag…

Ik zou kunnen doorgaan maar kies ervoor om je nogmaals te bedanken en hoop dat mensen die het om de een of andere reden moeilijk hebben ook jou mogen ontmoeten!

Met dank.

Christoph

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *