Getuigenis: Moniek

Na een lange periode van spanningen, problemen, emoties was ik de weg en de vreugde in het leven kwijt. Ik voelde me geblokkeerd in de zoektocht naar mezelf en mijn relatie met de anderen. Gezondheidsproblemen waren er het gevolg van… De eerste GVD energiemeting toonde duidelijk waar mijn blokkades waren. De eerlijke gesprekken, de healing, de lectuur, de persoonlijke opdrachten hebben veel losgemaakt.Ze hebben me een zeker inzicht in mezelf gegeven en de valkuilen waarmee we allen te maken hebben.Ik ben heel dankbaar dat ik zo een goed, liefdevol, integer iemand mocht ontmoeten op mijn weg naar een spiritueel, bewust en hartgedragen leven. De woorden licht, liefde, rechtvaardigheid en eerlijkheid hebben een andere klankkleur gekregen… dank moniek

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Getuigenis: Moniek

 1. Onze terugreis naar Utrecht is prima verlopen.
  Met een hoofd vol indrukken is het niet zo erg om in alle rust in de auto het een en ander te laten indalen.

  Bij Emmy is de informatie uit de metingen nog aan het wervelen. Veel zaken voelen als een ondersteuning
  omdat zij die wel herkent. Daarmee vallen bepaalde klachten op z’n plaats.
  Jan voelt de meting met de uitslag en behandeling als een geweldige stimulans om verder aan zijn
  gezondheid te werken.
  Het was geweldig dat de metingen met de lezing konden worden gecombineerd. We komen zeker terug voor een opvolging in de loop van September. Dank voor alles, Jan en Emmy

 2. GETUIGENIS.

  Op het ogenblik dat ik stopte met werken en eigenlijk vol enthousiasme had moeten uitkijken naar mijn wel verdiend pensioen, raakte ik in een diepe “burn-out” verzeild.
  Ik vond mijn geluk niet meer, ik voelde mij moe en uitgeput, ik was depressief en bang,
  ongerust ook voor alles wat moest komen en het plezier in het leven was verdwenen.
  Een paar jaar heb ik hopeloos geprobeerd om er bovenop te komen, maar doktersbezoeken en de psychiater brachten geen soelaas. Ik geraakte steeds dieper in de put en de zwarte gedachten en zelfmoordneigingen begonnen de bovenhand te krijgen.

  Na veel aandringen van mijn vrouw, die Hugo Van Verdegem reeds lang kende, ben ik tenslotte bij hem op consultatie gegaan. Ik had een portie wantrouwen tegen alternatieve geneeswijzen, maar nu was het erop of eronder.

  Hugo heeft heel begrijpend naar mijn verhaal geluisterd en heeft dan zeer liefdevol met mij gepraat en is aan de behandeling begonnen. Uit de GDV-energiemeting bleek algauw dat
  mijn energiepeil op NUL stond en dat ik op mentaal vlak volledig aan de grond zat.
  Daarop heeft Hugo de nodige behandelingen voorgesteld die nodig waren om me weer wat uit het diepe dal te trekken.

  Na een drietal weken voelde ik een lichte verbetering van mijn toestand. Hugo heeft de nodige opvolging van de behandelingen gedaan en toen ik een maand later op consultatie kwam was ik reeds een gans ander mens. Uit een nieuwe energiemeting bleek dat ik reeds voor de helft verbeterd was. Mijn angst was verdwenen, mijn bezorgdheid en vooral de zelfmoordneigingen waren opgelost, ik begon weer zin te krijgen om in mijn hof te werken, het spelen met de kleinkinderen gaf me terug plezier en ik begon vooral moed te krijgen dat er toch een oplossing mogelijk was voor mijn problemen.

  Nu, weer een maand later voel ik mij als herboren. Hugo en ik hebben alles zeer open en eerlijk besproken en hij heeft de nodige behandelingen gesteld om mij er terug bovenop te helpen. Ik moet nu nog een viertal fazen doorlopen om alle oude restanten te verwijderen en ik ben er stevig van overtuigd dat Hugo mij zal helpen om deze laatste horden te nemen om ten slotte weer een volledig normaal en gelukkig leven te kunnen leiden. Uit de laatste energiemeting bleek namelijk dat ik nu volledig terug op peil sta.

  Hugo, hartelijk dank voor Uw ongekende inzet, voor het vertrouwen dat U mij geschonken hebt, voor het vele geduldig luisteren, voor de deskundige behandelingen… en vooral voor de ongelofelijk snelle periode waarin in hersteld ben.

  FD uit K.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *