behaalde Certificaten

uitreiking certificaat Level 2 – gespecialiseerde GDV/EPC training ( Sint-Petersburg juli 2011)alle behaalde GDV certificaten bij elkaar

Certificaatuitreiking aan Hugo Van Verdegem door Dr.Konstantin Korotkov op het 15de congres “Science, Information, Spirit”

  • Op dit congres mocht ik zelf m’n eerste lezing in het Engels geven.
  • Het thema was : Heartbased consciousness (Hartsgedragen Bewustzijn) Leven vanuit je Hart en Ziel bezorgt je het bewustzijn en de levensenergie die elk nodig heeft. Daar sprak ik o.a. over het feit dat energieverlies één van de wereldwijde grote problemen is en wordt. Nochtans bestaan er oplossingen voor, die ik via m’n GDV-energiecoaching aan jullie doorgeef.
    Zo’n congres bijwonen is een hele eer, Dr.Korotkov nodigde me al in 2009 uit, maar ik ben pas in 2011 naar Rusland in opleiding gegaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • certificaat Level 1 in Nederland (Hugo Van Verdegem ) Training in The New Health Academy mei’11

Na het congres was er een zeer gespecialiseerde training van een week om de GDV goed onder de knie te krijgen. Het was een training op zeer hoog niveau. Hugo Van Verdegem opgenomen als IUMAB member wegens gebruiker van de GDV/EPC apparaat Heel blij, dankbaar en fier dat ik dit mocht behalen.

 

Print Friendly, PDF & Email