Internationale contacten

Wereldwijd wordt de GDV/EPC methode gebruikt, zo mocht ik diverse dokters, therapeuten én researchers ontmoeten op het 15 de Congres ‘Science.Information.Spirit’ in Sint-Petersburg (2011).

De bedoeling is dat ik regelmatig contact heb met collega’s wereldwijd. We wisselen veel uit en leren heel veel van elkaar. Ook wil ik m’n klanten af en toe laten proeven van deze hoogstaande schitterende therapeuten, allemaal ervaringsdeskundigen die zich terecht Energetische Levenscoach mogen noemen.  Hier even welke mensen ik naar Brugge kon halen :

2013

Tamara Doloechanova,Tamara Doloechanova Nederlandssprekende Russische therapeute en BodyMindhealer

Op woensdagavond 20 februari 2013 gaf Tamara  een ongewoon boeiende GDV-energiemetinglezing met veel voorbeelden.

CIMG6752

Tamara en ikzelf hebben een hecht samenwerkingsverband. Voor Nederland en België zijn we de eersten die de Digitale Polsmethode (Veda Pulse)  toepassen bij onze klanten. Deze vooruitstrevende Russische tools helpen onszelf en onze klanten om in korte tijd zicht te krijgen op energieverlies, wat emoties kan veroorzaken in ons lichaam. Hoe Geest, Psyche(Ziel) en Lichaam bij elkaar horen, maken deze methoden visueel zichtbaar. Als doorwinterde therapeuten gaan we naar de diepere oorzaken.  Het gevolg is dat  gezondheid en psychische welzijn van onze klanten toeneemt.IMG_1686

Even wat reacties naar de lezing :

“Het was boeiend gisteren , bedankt voor het inrichten van zulke info momenten. Mijn vriendin is vooral geïnteresseerd in de polsdiagnose ook een zeer waardevolle methode ” (Nina)  ‘t Was leuk en leerrijk vanavond ! Ik zat zo  geboeid te kijken  hoe Tamara bezig was met  die jonge vrouw die de GDVenergiescan onderging. Ik voelde mezelf ook opgetild, net alsof ik ook een stuk energie bijkreeg.(Rik)

Het is vooral in onze individuele consulten dat we onze bagage aan technieken en levens- & beroepservaring aanwenden waardoor effectief iets kan veranderen (mentaal, spiritueel, emotioneel, lichamelijk, energetisch).

2012

In 2012  kon ik Brigitte Wiesendanger verwelkomen in Brugge. Ze is een Zwitserse therapeute gespecialiseerd in Kinesiologie én tevens mede-auteur van een Duits boek genoemd “Der energetische Fingerabdruck” dat ze samen schreef met Elisabeth Dornbierer.

Op woensdagavond 18 juli 2012 was er een internationale lezing bij mij thuis in Brugge. Op een eenvoudige opbouwende manier toonde Brigitte Wiesendanger ook met voorbeelden uit het publiek en uit haar praktijk, wat mogelijk is met GDV.  Je ziet werkelijk  in het Energy Fieldprogramma waar energieverlies is bij de mens, waardoor je als therapeut, grote stappen vooruit bent om mensen te ondersteunen.

Klik hier om meer te weten over het werk van Brigitte Wiesendanger

in Zwitserland. Deze zeer fijne collega was een zegen om 2 dagen bij mij in de praktijk te hebben.  Op zeer korte tijd kon ik weer heel veel bijleren. Die kennis en ervaringsopbouw komen ten goede voor elke klant die op m’n weg komt.

Wil je de nieuwsbrief krijgen rond GDV-Energiemetingen & GDV-energiecoachingmethoden en allerlei gezondheidstips – ook op de hoogte gesteld worden van deze internationale lezingen,  vul dan je gegevens in bij Nieuwsbrief.  Energetische Groet, Hugo Van Verdegem, Psycholoog en Energetic Lifecoach

 

 

Print Friendly, PDF & Email