Digitale polsmethode scant je gezondheid en geeft je advies voor je voeding

 • Deze nieuwe Digitale Polsmethode is uniek. In Europa zijn er slechts enkele therapeuten die deze methode hebben. Ik ben de enige in België die deze methode heeft. Kom ze ervaren bij een individuele sessie. Je weet dan op korte tijd wat je Body Mass is, welke voeding en aroma’s goed voor je zijn om gezonder te leven.

  Dankzij m’n internationale contacten kon ik als eerste een Digitale Polsmethode naar België halen.

  De digitale polsmethode geeft je info over je gezondheidspeil, stresslevel, de graad waarop je recupereert , of je al dan niet verouderd. Je krijgrt ook lijsten van fruit, groenten, kruiden, aroma's enz die goed voor je zijn om terug in balans te komen.

  De digitale polsmethode geeft je info over je gezondheidspeil, stresslevel, de graad waarop je recupereert , of je al dan niet verouderd. Je krijgrt ook lijsten van fruit, groenten, kruiden, aroma’s enz die goed voor je zijn om terug in balans te komen.

  Deze digitale polsmethode is gelinkt aan allerlei natuurgeneeswijzen (Fytotherapie, Aromatherapie, Dieettherapie, Reflexzonetherapie en Psychotherapie.) Daardoor wordt een beter stressmanagement en een juiste behandeling voor iedere lichaamsbouw mogelijk. Het effect van kruiden, etherische oliën, elementaire voeding en producten wordt nu ook meetbaar. Zo krijg je eindelijk een antwoord op vragen als, wat is nu goed voor mij om te eten, in te nemen of om m’n huid te verzorgen ? Bovendien zie je hoe hoog of hoe laag je holistische gezondheid is en of je aan het verouderen bent of niet. Wat je stressniveau is enz…

  Je kan een afspraak maken om deze unieke methode zelf te ervaren.

  Boeiend voor  ieder die zijn gezondheid én psychisch welzijn wil verhogen.

Print Friendly, PDF & Email